Ja, ik doe mee met de workshop


Fertility yoga 13:00 - 15:15

Voor vrouwen met kinderwens en vrouwen die in he ziekenhuistraject zitten. Yin Yoga en veel uitleg en tips die je ook nog als pdf krijgt toegestuurd.

Kosten 25 €


Vier je vruchtbaarheid en sexualiteit 15:30 - 17:00

In 1,5 uur durende dynamische yogales leer je de vruchtbaarheid-maangroet en verdiept je je in heup- en hartopeners zodat je vruchtbare energie vrij kan stromen.

Dit is een leuke workshop om je seksualiteit en eventueel je natuurlijke vruchtbaarheid een boost te geven.

Kosten 15 €


Workshop Koel (Cool) met je Overgang
- datum nader te bepalen

Koel met je overgang? Ja, dat kan. Je keert het tijdens deze workshop van Martina Capousek, waarin ze haar kennis als acupuncturist en Yin yogadocent combineert.
Met welke klachten gaat de overgang gepaard? Van de welbekende opvliegers heeft 76% van de vrouwen last. Minder bekende symptomen zijn angst- en paniekaanvallen, duizeligheid, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, vergeetachtigheid en onzekerheid.

Deze workshop wordt van harte bevolen. Het wordt een 2 uur durende Yin yoga les, met een half uurtje theorie, waarin Martina je bij praat over wat je zelf kunt doen met voeding om je overgang soepel te laten verlopen.

De overgang begint rondom je 45e jaar met afname van je vrouwelijke hormonen. Ook als je nog geen menopauze hebt gehad (stop menstruatie gedurende 12 maanden), is deze workshop geschikt.

Bij de workshops krijg je een gratis werkboekje met pasende yoga houdingen en meer tips omtrent het onderwerp.