Prijzen

Intake 45 min                                         85

Acupunctuur 45 min                              85

Intake en behandeling 90 min            170


afspraak maken


Je bent welkom in mijn sfeervolle, rustig gelegen praktijkruimte in de Zwolse buurt ‘Assendorp’.

Ik heb de afgelopen 20 jaar op verschillende locaties gewerkt maar van deze plek wil ik niet meer weg! Op de eerste etage vind je de knusse wachtkamer,  en vind je verschillende ruime zonnige behandelkamers die veel privacy en geborgenheid bieden.  

Je kan trouwens gratis voor de deur parkeren. Liever met het Openbaar Vervoer? Vanaf station Zwolle Centraal ben je met de stadsbus ( 3 of 7) binnen 10 min bij de praktijk.  

Reist u van buiten Zwolle naar mijn praktijk? Plan extra reistijd in.

Het is u misschien al opgevallen, dat er werkzaamheden zijn bij het station in Zwolle. Er wordt een ondergrondse fietsstalling gebouwd ter grootte van een voetbalveld, dus dat gaat even duren. De planning was, dat het stationsplein in augustus 2020 zou worden opgeleverd, die deadline wordt niet gehaald. De bouw loopt nu al een vertraging op. Tijdens de voorbereidende werkzaamheden zijn onverwachte grindlagen en grondwaterverontreiniging aangetroffen. Daarom adviseer ik mijn cliënten van buiten Zwolle, om voor een bezoek even naar de alternatieve routes te kijken!

U wordt hierdoor omgeleid door het centrum door de drukke Burgemeester van Roijensingel en Assendorperstraat. Dat is de kortste route, maar ook gelijk de drukste met veel stoplichten en fietsers op de rijbaan (3 km in 12 min). U kunt ook omrijden (6,2 km in 10 min) via Zwolle Zuid.

Als u dit niet prettig vindt, dan kunt u er ook voor kiezen om via de Ceintuurbaan (3 km in 7 min) langs het stadion en het ziekenhuis te rijden.  Dit is minder ver om (als u vanuit noorden komt) en rustiger rijden.  Vanuit de A28 kies u dan de afslag Zwolle Noord, u passeert het stadion en ziekenhuis aan uw linker zijde en bij de vierde stoplichten slaat u rechtsaf richting Assendorp. De volgende 2 kruispunten met stoplichten gaat u rechtdoor waardoor u op de Hortensiastraat komt en dan slaat u bij de bakker rechtsaf de Zonnebloemstraat in.