Nieuwe cliënten welkom vanaf september


Prijzen

Intake 45 min                            82,50

Acupunctuur 45 min                         82,50

Intake en behandeling 90 min                  165

Een afspraak voor op de praktijk kan heel makkelijk via mijn ONLINE AGENDA.


Mocht u niet fysiek komen dan kunt ook online consult boeken.

Online consult 45 min 82,50

Online consult 30 min 52,50

Online consult 15 min 30,00afspraak maken


CORONA MAATREGELEN

Patiënten die 1 van de verkoudheidsymptomen vertonen worden verzocht hun afspraak na een andere tijdstip te verzetten waarbij ze 48 uur klachtenvrij zijn. Verkoudheidssymptomen zijn: keelpijn, niezen, loopneus, hoesten, onverklaarbare spierpijn, koorts of verhoging boven 37 °C. Hebt u thuis een gezinslid met koorts, dan dient u uw afspraak uit te stellen tot het moment dat iedereen thuis koortsvrij is. Patiënten met hooikoorts zijn wel welkom.

Vriendelijk verzoek om zelf 2 handdoeken  mee te nemen voor op de behandeltafel!

Ik schud uiteraard geen handen, maar ik raak u aan om pols te voelen en naalden te zetten. Ik gebruik hierbij een mondkapje en medische wegwerp handschoenen.

Bij binnenkomst in de praktijken verzoek ik u uw handen gedurende 20 sec met zeep en warm water te wassen in de keuken en daarna pas plaats te nemen in de wachtruimte ( in de keuken).

De behandelruimte wordt tussen de afspraken door 10 min gelucht en hygiënisch schoongemaakt. Daarom wordt u pas op de afgesproken tijd van de wachtkamer opgehaald.

Mocht ik zelf ziek worden, dan wordt uw afspraak geannuleerd. Mocht u zelf op de dag van de afspraak ziek worden, dan kunt u uw afspraak kosteloos annuleren dmv van mail op info@bloesemacupunctuur.nl, gebruik niet de no-replay email adres van de automatische afspraakherinnering, want die komt niet aan.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en graag tot ziens.


Je bent welkom in mijn sfeervolle, rustig gelegen praktijkruimte in de Zwolse buurt ‘Assendorp’.

Ik heb de afgelopen 20 jaar op verschillende locaties gewerkt maar van deze plek wil ik niet meer weg! Op de eerste etage vind je de knusse wachtkamer,  en vind je verschillende ruime zonnige behandelkamers die veel privacy en geborgenheid bieden.  

Je kan trouwens gratis voor de deur parkeren. Liever met het Openbaar Vervoer? Vanaf station Zwolle Centraal ben je met de stadsbus ( 3 of 7) binnen 10 min bij de praktijk.  

Reist u van buiten Zwolle naar mijn praktijk? Plan extra reistijd in.

Het is u misschien al opgevallen, dat er werkzaamheden zijn bij het station in Zwolle. Er wordt een ondergrondse fietsstalling gebouwd ter grootte van een voetbalveld, dus dat gaat even duren. De planning was, dat het stationsplein in augustus 2020 zou worden opgeleverd, die deadline wordt niet gehaald. De bouw loopt nu al een vertraging op. Tijdens de voorbereidende werkzaamheden zijn onverwachte grindlagen en grondwaterverontreiniging aangetroffen. Daarom adviseer ik mijn cliënten van buiten Zwolle, om voor een bezoek even naar de alternatieve routes te kijken!

U wordt hierdoor omgeleid door het centrum door de drukke Burgemeester van Roijensingel en Assendorperstraat. Dat is de kortste route, maar ook gelijk de drukste met veel stoplichten en fietsers op de rijbaan (3 km in 12 min). U kunt ook omrijden (6,2 km in 10 min) via Zwolle Zuid.

Als u dit niet prettig vindt, dan kunt u er ook voor kiezen om via de Ceintuurbaan (3 km in 7 min) langs het stadion en het ziekenhuis te rijden.  Dit is minder ver om (als u vanuit noorden komt) en rustiger rijden.  Vanuit de A28 kies u dan de afslag Zwolle Noord, u passeert het stadion en ziekenhuis aan uw linker zijde en bij de vierde stoplichten slaat u rechtsaf richting Assendorp. De volgende 2 kruispunten met stoplichten gaat u rechtdoor waardoor u op de Hortensiastraat komt en dan slaat u bij de bakker rechtsaf de Zonnebloemstraat in.