Moeder van June

"Al gauw nadat ik de workshop Fertility Yoga  van Martina gevolgd had maakte ik een afspraak bij haar voor acupunctuur. Ik wilde mijn lichaam, na een ziekenhuisproces om zwanger te raken en een miskraam, weer in balans brengen en ook beter inzicht krijgen in mijn cyclus om het juiste moment voor een poging te bepalen. Na de workshop voelde ik heel sterk dat dat met deze wijsheid en behandelingen vast moest lukken. Met behulp van acupunctuur, Chinese kruiden, temperaturen en voedingsadviezen gebeurde dit ook.

Ik had vertrouwen in de kennis en behandelingen van Martina en de eerste poging hierna was dan ook gelijk raak! Tijdens de zwangerschap ben ik door gegaan met de behandelingen en dat voelde heel fijn, als een oplaad moment voor extra kracht en energie. Ondertussen ben ik moeder geworden van onze prachtige dochter! Ik zou anderen met een kinderwens zeker aanraden om een afspraak te maken zodat jullie hopelijk een lang ziekenhuisproces bespaart kan worden."40 weken zwanger

Nelly, 37 jaar

"Mijn man en ik hadden al lang een kinderwens die helaas niet uitkwam. We wisten wel dat ik van geboorte een probleem met de eileiders had maar toch hadden wij gehoopt dat het op de natuurlijke manier zou lukken. Toen we uiteindelijk toch met behulp van het ziekenhuis een fertiliteitstraject ingingen en ik veel medicijnen moest gaan nemen met behoorlijk wat bijwerkingen en psychische stress zocht ik naar een acupuncturist die ons zou gaan ondersteunen om dit traject zo zacht mogelijk te laten verlopen en die vooral onze kansen zou verhogen. Ik wist van wetenschappelijke onderzoeken die bevestigden dat acupunctuur de kansen bij IVF om 40% kon verhogen.

Via een workshop leerde ik Martina Capousek kennen en begreep dat zij niet alleen gespecialiseerd was op vruchtbaarheidsbehandelingen en ondersteunging van IVF maar ook dat ze zelf ervaring had opgedaan in china, waar de acupunctuur uiteindelijk ook vandaan komt. Zelf had ik geen behoefte aan een zweverig of esoterisch gedoe en voelde me juist aangetrokken door haar ervaring, kennis en opleidingen. 

Heel snel beviel me dat Martina me veel kon uitleggen over de diverse fases van de vrouwelijke cyclus en dat daarbij bepaalde problemen kunnen ontstaan. Ook vertelde ze hoe ik met de juiste voeding en oefeningen iedere fase van mijn cyclus kan ondersteunen. Ze stelde iedere keer wel goed vast hoe ik in mijn vel zat, hoe het allemaal ging en kon me ook goed uitleggen waarom ze welke punten ging behandelen. Ze kon ook ideaal op ingaan dat ik bang voor naalden en prikken ben en zo toch goed kon ontspannen tijdens de behandeling. 

Gelukkig zijn wij ook meteen bij de eerste ivf behandeling zwanger geworden wat denk ik ook deels aan haar te danken is. En ook nu, een half jaar later en gelukkig nog steeds  zwanger, tot nu toe zonder bijzonderheden of complicaties, merk ik meteen dat ik niet meer zo vaak naar haar toe ga. Ik boek een behandeling alleen als mijn klachten een beetje terugkomen. Ieder behandeling draagt toch ook weer bij tot mijn algemene gezondheid en welzijn.

Ik kan de behandeling bij Martina vooral iedere vrouw aanraden die of met fertiliteitsproblemen of ook andere cyclus gerelateerde problemen hulp kan gebruiken. Na een aantal behandelingen merkte ik echt een verschil en door goede informatie krijg je ook het gevoel zelf veel te kunnen bijdragen.

Van harte bedankt Martina!"