Vanaf 16 september geef ik wekelijks een Yin Yang les (75 min) op maandag om 10.00

Deze les bestaat uit een korte intentie meditatie, een dynamisch Yang gedeelte en een ontspannend Yin gedeelte. In het Yang gedeelte brengen we de circulatie van je energie ( Qi ) in beweging door een zorgvuldig opgebouwde core flow. Er wordt hierbij gelet op de uitlijning van je houding en activatie van de juiste spieren van je core en gebruik van de adem. In het Yin gedeelte kan je een aantal houdingen verwachten, die bepaalde lichaamsdeel of een meridiaan weer in balans brengen. Elke les is er weer een andere Yin thema. We sluiten af met savasana en inspiratie meditatie om de week goed te beginnen.
Aanmelden kan via Yoga Studio Zwolle.

Verder ben ik op dit moment een yoga cursus aan het ontwikkelen met een bepaald thema ( psst, nog geheim) op zoek naar een fijne plek om mijn yoga lessen te kunnen geven.

Daarnaast is het ook mogelijk om een prive yoga sessie te boeken. Voor meer info mail naar info@martinacapousek.com

Wat zeggen de studenten

"Martina is een heel prettige yogadocent. Ze geeft goede instructies. Ze heeft aandacht voor het op de juiste manier aannemen van een yogahouding. Ze geeft les met een goed inzicht in niveauverschillen van leerlingen. Ze daagt je uit wanneer je dat nodig hebt en stimuleert je te ontspannen wanneer nodig. Haar lessen hebben een goede balans van pittige en rustige houdingen, waardoor je aan het einde van de les ontspannen bent, maar toch de juiste kracht en uitdaging van je lichaam hebt gevraagd.

Ik heb zowel yin yoga als flow yoga lessen gevolgd bij Martina. Ze heeft van nature een rustige energie, die zowel inspireert als verzorgend werkt. De lessen hebben een prettige opbouw, met aandacht voor alle facetten van de yogafilosofie, zoals meditatie en chakraleer. Ik kan iedereen aanraden bij Martina lessen te volgen. Het is elke keer weer anders, en tegelijk vertrouwd door haar stijl van lesgeven. Al deze aspecten, samen met haar stemgeluid en vriendelijke uitstraling maken dat ik graag lessen volg bij Martina. "