Wat is Centered Yoga?

Het is de yogavorm om je centrum te versterken. Het gaat niet alleen om de spieren van je core ( buik er rugspieren), maar ook je mentale kracht en je emotionele weerbaarheid. Tevens creër je ruimte in je romp, zodat de Qi (energie)  vrij kan stromen.  Vanuit deze opgebouwde kracht en vrijheid ontstaat er ontspanning.

Wat is er anders aan Centered Yoga?

Deze yoga wordt ’s ochtend beoefend op de lege maag. Dit is nodig om in contact met je adem te komen. Volle maag zou de beweging van je middenrif negatief beïnvloeden. Je begint de les met het centreren van je aandacht en ademhaling. Vanuit deze actieve concentratie beweeg je in reeks van houdingen. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste uitlijning en de juiste ademhaling. De correcteuitlijning is essentieel en staat boven het bereiken van flexibiliteit.

Voor wie ?

Centered Yoga is voor mannen, vrouwen,  beginners en gevorderden.  Voor mensen die hele dag achter de computer zitten en betere houding willen. Voor mensen die meer mentale kracht en emotionele weerbaarheid willen ervaren. Voor mensen, die aan het begin van hun dag eerst in hun kracht willen komen staan, zodat ze ontspannen de uitdagingen van de dag aan kunnen gaan.


Waar?

Je bent van harte welkom op Burg. van Rooyensigel 10a in het centrum van Zwolle. De leden van Yoga You mogen zich via de Yoga You ap inschrijven. De niet leden kunnen zich opgeven voor een proefles.

Ik geef deze les op woensdag ochtend om 7:30. en op de eerste zaterdag van de maand om 8:45.

Kom gerust een keer voor een proefles.


Wat zeggen de studenten

"Martina is een heel prettige yogadocent. Ze geeft goede instructies. Ze heeft aandacht voor het op de juiste manier aannemen van een yogahouding. Ze geeft les met een goed inzicht in niveauverschillen van leerlingen. Ze daagt je uit wanneer je dat nodig hebt en stimuleert je te ontspannen wanneer nodig. Haar lessen hebben een goede balans van pittige en rustige houdingen, waardoor je aan het einde van de les ontspannen bent, maar toch de juiste kracht en uitdaging van je lichaam hebt gevraagd."

"Ik heb zowel yin yoga als flow yoga lessen gevolgd bij Martina. Ze heeft van nature een rustige energie, die zowel inspireert als verzorgend werkt. De lessen hebben een prettige opbouw, met aandacht voor alle facetten van de yogafilosofie, zoals meditatie en chakraleer. Ik kan iedereen aanraden bij Martina lessen te volgen. Het is elke keer weer anders, en tegelijk vertrouwd door haar stijl van lesgeven. Al deze aspecten, samen met haar stemgeluid en vriendelijke uitstraling maken dat ik graag lessen volg bij Martina. "