Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde kunnen veel betekenen voor de vrouwen die een fertiliteitstraject in  het ziekenhuis ondergaan. Ik gebruik een natuurlijke geneeswijze om de resultaten van deze reguliere behandeling te verbeteren en de kans op slagen te verhogen. Klik op de titel om verder te lezen.

02-03-2021

Wist je dat de wortels van de bomen vooral in de winter groeien? In 3-4 maanden voordat het eerste bloesem komt, gebeurt er veel in de diepte van de grond. Net als in je eierstokken. Lees meer

24-12-2019

Bekijk hier de previeuw, ik ben nog bezig met het schrijven.

24-12-2019

Als je vanwege je kinderwens bij een fertiliteitsarts ben geweest en boven de 35 ben, dan is waarschijnlijk je AMH gecontroleerd. In tegenstelling tot oestrogeen en progesteron heb je hierover niets in je biologieles gehoord en toch wordt er de laatste jaren erg veel waarde aan gehecht als het op vruchtbaarheid aankomt. Hoe zit het?

27-09-2019

Lees hier mijn samenvatting van wetenschappelijk onderzoek naar het effect van acupunctuur op de resultaten van IVF..

25-03-2019

Wist je dat je door middel van je leefstijl en voeding de vruchtbaarheid kunt verbeteren? We leven in een tijdperk waarin onze voeding en zelfs onze keuken apparatuur veel hormonen bevat waardoor er onder andere te veel oestrogeen in ons lichaam terechtkomt. Dit zorgt voor hormonale disbalans - oestrogeen dominantie. Daarnaast is het ook zo dat verschillende vormen van stress de kans op bevruchting verlagen. Hier vind je 9 nuttige tips waarmee je zelf je vruchtbaarheid kan boosten.

02-08-2018