YOGA WORKSHOPS agenda
Fertility YOgA workshop

theorie en praktijk

20. oktober 2019, 15:00 - 16:30

Rozenstraat 2-a, Zwolle

kosten 15 euro

1,5 uur kennismakings les voor de vrouw met kinderwens. Je leert de vruchtbaarheid-maangroet en verdiept je je in heup- en hartopeners zodat je vruchtbare energie vrij kan stromen. Dit is ook een introductie tot de Fertility Yin Yoga workshop en Boost je vruchtbaarheid en sexualiteit workshop.
DE KOELE OVERGANG workshop

20 oktober. 13:00 - 14:30

kosten 15 euro

De overgang van de ene levensfase naar de andere kan soms klachten veroorzaken. Dat geldt helemaal voor de overgang tussen de vruchtbare en de niet vruchtbare fase in je leven. Die begint al paar jaar voor je laatste menstruatie. De hormonen gaan namelijk erg schommelen met een scala aan verschillende klachten. Merk je dat je cyclus onregelmatig aan het worden is? Heb jij emotionele dagen of aanvallen van boosheid? Heb je het soms warm? Ben je slecht gaan slapen? Heb jij moeite met concentreren? Je bent niet depressief, je bent onderweg naar de overgang.

Je bent van harte uitgenodigd om met een groep gelijkgestemde vrouwen je hormonen weer in balans brengen middels deze heerlijk ontspannende workshop.


Speciaal voor jou heb ik ook de Koele overgang serie van 10 lessen ontwikkeld.

Vanaf november ? dinsdag avond 20:30 , 150 euro, min 5 max 10 deelneemers.InschrijfformulierWat vonden de deelnemers in oktober 2018?

" Gelijkgestemde bij elkaar is heel bijzonder. ...je begrijpt elkaar."

" Het was in een fijne ruimte, rustige stem en perfect aantal deelnemers."maangroet

VITAAL EN VRUCHTBAAR

datum en lokatie binnenkort bekend

In deze workshop vieren en versterken we je vruchtbaarheid.

In 2 uur durende dynamische yogales leer je de vruchtbaarheid-maangroet en verdiept je je in heup- en hartopeners zodat je vruchtbare energie vrij kan stromen. Dit is een leuke workshop om niet alleen je vruchtbaarheid, maar ook je sexualiteit een boost te geven. Deze workshop is niet geschikt voor zwangeren en NIET geschikt voor de vrouwen die op dit moment een IUI, ICSI of IVF ondergaan.

Ook bij deze workshop krijg je een gratis werkboekje met de yoga houdingen en meer tips omtrent het onderwerp.

Je bent welkom om na de les na te praten en vragen te stellen onder het genot van een gezond drankje.

Kosten: 25 euro
FERTILITY YIN YOGA


In deze 4 uur durende workshop krijg je behapbare uitleg over de energetica van vruchtbaarheid en de tools die er bestaan om deze op natuurlijke wijzen te verbeteren.

We verdiepen ons in de 4 fases van de menstruatiecyclus. De vrouw gaat in haar vruchtbare jaren elke maand door 4 verschillende fysiologische fases.  

Menstruatie fase

Folliculaire fase

Ovulatie fase

Lutele fase

We maken in de workshop de vertaalslag naar de 4 verschillende soorten energie Xue, Yin, Qi en Yang.

In elke van deze fases zijn vrouwen gebaat bij specifieke yoga houdingen en voedingstoffen, en eventueel ook bij kruiden om de vruchtbaarheid te verbeteren.

In deze unieke fertiliteitsworkshop leg ik de link tussen de kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde (waarbij de cyclusregulatie bij een vruchtbaarheidsbehandeling centraal staat), en Yin yoga (waarmee je zelf je meridianen kan behandelen). De kennis rondom uitlijning en anatomie zijn hier cruciaal en daarom besteed ik daar uitgebreid aandacht aan, zodat je er daarna zelf thuis mee aan de slag kunt. Om iedere deelnemer persoonlijke aandacht te geven, is het maximumaantal deelnemers op 8 vastgesteld.

Je gaat naar huis met kennis van Yin yoga houdingen, leefstijladviezen en voedingslijst voor elke week van je cyclus in een overzichtelijke syllabus.

De fertility workshop vindt plaats bij SanaYou op nader te bepalen datum op zondag middag 13:00-17:00, kosten 80 euro