Fertility YOgA workshop

In deze 4 uur durende workshop krijg je behapbare uitleg over de energetica van vruchtbaarheid en de tools die er bestaan om deze op natuurlijke wijzen te verbeteren.


We verdiepen ons in de 4 fases van de menstruatiecyclus. De vrouw gaat in haar vruchtbare jaren elke maand door 4 verschillende fysiologische fases.  


  • Menstruatie fase

  • Folliculaire fase

  • Ovulatie fase

  • Lutele fase


We maken in de workshop de vertaalslag naar de 4 verschillende soorten energie Xue, Yin, Qi en Yang.In elke van deze fases zijn vrouwen gebaat bij specifieke yoga houdingen en voedingstoffen, en eventueel ook bij kruiden om de vruchtbaarheid te verbeteren.

In deze unieke fertiliteitsworkshop leg ik de link tussen de kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde (waarbij de cyclusregulatie bij een vruchtbaarheidsbehandeling centraal staat), en Yin yoga (waarmee je zelf je meridianen kan behandelen). De kennis rondom uitlijning en anatomie zijn hier cruciaal en daarom besteed ik daar uitgebreid aandacht aan, zodat je er daarna zelf thuis mee aan de slag kunt. Om iedere deelnemer persoonlijke aandacht te geven, is het maximumaantal deelnemers op 8 vastgesteld.

Je gaat naar huis met kennis van Yin yoga houdingen, leefstijladviezen en voedingslijst voor elke week van je cyclus in een overzichtelijke syllabus.

De fertility workshop vindt plaats bij SanaYou

voorjaar 2019, datum nader te bepalen.

Kosten 75 euro, mogelijk gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar.Wat vonden de deelnemers in oktober 2018?

" Gelijkgestemde bij elkaar is heel bijzonder. ...je begrijpt elkaar."

" Het was in een fijne ruimte, rustige stem en perfect aantal deelnemers."Inschrijving workshop