Yoga maillijst

Workshop agenda
maangroet

VIER JE VRUCHTBAARHEID

23 juni, van 14:00 – 16:30

Rozenstraat 2-a, Zwolle

Kosten 27,50 euro


In deze workshop vieren en versterken we je vruchtbaarheid.

In 2 uur durende yogales leer je de vruchtbaarheid-maangroet en verdiept je je in heup- en hartopeners zodat je vruchtbare energie vrij kan stromen. Dit is een leuke workshop om niet alleen je vruchtbaarheid, maar ook je sexualiteit een boost te geven. Deze workshop is niet geschikt voor zwangeren en NIET geschikt voor de vrouwen die op dit moment een IUI, ICSI of IVF ondergaan.

Ook bij deze workshop krijg je een gratis werkboekje met de yoga houdingen en meer tips omtrent het onderwerp.

Je bent welkom om na de les na te praten en vragen te stellen onder het genot van een gezond drankje.

Inschrijven kan via de inschrijfformulier aan het einde van deze pagina.


Fertility YOgA workshop

29. september 2019, 13.00 - 17.00

Rozenstraat 2-a, Zwolle

Kosten 69 euro

In deze 4 uur durende workshop krijg je behapbare uitleg over de energetica van vruchtbaarheid en de tools die er bestaan om deze op natuurlijke wijzen te verbeteren.

We verdiepen ons in de 4 fases van de menstruatiecyclus. De vrouw gaat in haar vruchtbare jaren elke maand door 4 verschillende fysiologische fases.  


Menstruatie fase

Folliculaire fase

Ovulatie fase

Lutele fase


We maken in de workshop de vertaalslag naar de 4 verschillende soorten energie Xue, Yin, Qi en Yang.

In elke van deze fases zijn vrouwen gebaat bij specifieke yoga houdingen en voedingstoffen, en eventueel ook bij kruiden om de vruchtbaarheid te verbeteren.

In deze unieke fertiliteitsworkshop leg ik de link tussen de kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde (waarbij de cyclusregulatie bij een vruchtbaarheidsbehandeling centraal staat), en Yin yoga (waarmee je zelf je meridianen kan behandelen). De kennis rondom uitlijning en anatomie zijn hier cruciaal en daarom besteed ik daar uitgebreid aandacht aan, zodat je er daarna zelf thuis mee aan de slag kunt. Om iedere deelnemer persoonlijke aandacht te geven, is het maximumaantal deelnemers op 8 vastgesteld.

Je gaat naar huis met kennis van Yin yoga houdingen, leefstijladviezen en voedingslijst voor elke week van je cyclus in een overzichtelijke syllabus.

De fertility workshop vindt plaats bij SanaYou


Wat vonden de deelnemers in oktober 2018?

" Gelijkgestemde bij elkaar is heel bijzonder. ...je begrijpt elkaar."

" Het was in een fijne ruimte, rustige stem en perfect aantal deelnemers."Inschrijfformulier workshop Vier je vruchtbaarheid